Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a kezemnek?

Mi lehet a baja a kezemnek?

Figyelt kérdés
Miközben a jobb kezem teljesen erős, fel birom vele minden fájdalom nélkül emelni magam, a bal csuklómban ilyenkor szúró/nyilaló fájdalom keletkezik. Ha eléggé behajlítom, szintén elöjön ez a fájdalom, míg a jobb kezemnél semmit nem érzek. Nem olyan erős, de azért zavaró, ha egy kicsit nehezebb dolgot emelek vagy csak megtámaszkodok, már érzem. Ritkán, pár napig fel szokott erősödni a fájdalom, ilyenkor már egy kis mozgatásra is fáj. Egyik ilyen alkalommal voltam orvosnál, röntgenen nem láttak semmmit, pihentessem. Nem várom el, hogy távolról diagnosztizáljatok, tippeket várok, miért lehet ez.

2013. aug. 7. 13:16
 1/1 anonim válasza:

Nekem volt már ilyen, és utána én sem értettem, hogy miért van, de aztán rájöttem, hogy egy rossz mozdulatot tettem.

Nedves ruhával bekötve nekem 3-5 nap alatt rendbe jött. Egyébként lehet még rándulás, húzódás, súlyemelés közben csuklómozgatás. Ilyen esetekben zúzódás léphet föl és szerintem ez az a nyilaló fájdalom. Frontos időben erősebb lehet a fájdalom.

2013. aug. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!