Miért fáj a fejem? Ha hirtelen felkelek szédülök, minden elsötétül előttem pár másodpercre?
Július 18-tól heti 2-3x fájt a fejem.. Majd 23-tól nyaraltunk 1hetig itt egyszer sem fájt a fejem. Majd amikor 30-án haza jöttünk, azóta 2x fájt a fejem megint. Szemüveges vagyok nem nőtt a dioptriám. Kontaktlencsét hordok, nyáron sokat xboxozom vagy gépezek. Hajnali 1-2kor megyek aludni és 11-12ig alszom, és mindig akkor kezdett el fájni a fejem amikor felkeltem 10 perc után. És hányni is szoktam hozzá néha.. Lehet közé ahhoz hogy a telefon a fejem mellett van amikor alszom és az ébresztő 4-5 ébreszt fel???? Nyaralásnal nem a fejem mellett volt a telefonom, lehet ezért nem fájt ott a fejem.. Migrénes vagyok, 2-3 éve voltam MR-en akkor nem volt semmi. Amikor felkelek hirtelen, akkor elsőtétül minden egy pár másodpercre, tegnap este 100/60 volt, ma 117/70 kB. Stressz miatt is lehet? Mert most már aggódom hogy fogok jövőre tanulni pedig jeles tanuló vagyok.. 15F
185 cm vagyok,és 80 kg körül.
Azt olvastam neten hogy a gyors növekedéstől,lehet alacsony vérnyomásom..
Szoktam mozogni,általában két naponta szoktam 8km-t biciklizni.
Ma reggel is szédültem,126/61 volt a vérnyomásom,majd a szédülés elmúlt miután kávét ittam,de egy kicsit fáj a fejem jelenleg is..
Amikor fel akarsz kelni az agybol akkor nem kell sietni...nekem is ez a bajom...altalaban a hirtelen nyulo fiuknal van ez
...tehat eloszor mikor felebredsz vagy fel akarsz kelni elobb ujj fel a fenekedre kb vagy 10masodpercre es utanna alj fel....a szervezetnek ido kell amik tobb vert kezd pompalni es ha hirtelen kelsz fel nem kap a szervezet eleg oxygent....remelem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!