Miért egészségtelenek a konzervek?
Figyelt kérdés
A bolti dzsemben, konzerv készételekben nem látom, hogy lenne tartósítószer, sőt legtöbbször rá is írják, hogy hőkezeléssel tartósítva, és nem tartalmaz tartósítószert. Szóval szerintem a bolti savanyúság, lekvár egészségesebb, mint a házi, mivel a háziba tesznek nátrium benzoátot vagy szalicilt is. Vagy lehet valami más, ami miatt káros a konzerv?2013. aug. 5. 09:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!