Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 182 centihez 75 kiló sok?

182 centihez 75 kiló sok?

Figyelt kérdés
miért van az hogy aki egymagas velem de sokkal több kiló vékonyabbnak néz ki nálam? megjegyzem 88 voltam csak leadtam a kilókat... nem szeretem ha dagadtnak csúfolnak. mennyi kilóra kellene lefogynom hogy abba haggyák ?

2013. aug. 4. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hallod ha fiú vagy ne akarj tovább fogyni! inkább edz! :)
2013. aug. 5. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:

182 centihez a 75 kiló abszolút normál

Lehetnél még akár 5 kilóval több, akkor is normál lennél

Nem vagy dagadt egyáltalán

Amennyiben izmosabb akarsz lenni akkor kezdj el valami sportot

2013. aug. 19. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 179 centi vagyok és 81-3 kilo mikor mennyi. Én otthon szoktam tanulás közben súlyzózni csak karra. Eddig soha nem csúfoltak hogy dagadt lennék inkább azt mondják nagy darab vagyok. Ajánlom kezdj el gyurni, ne fogyózz, nem vagy te csaj. Azt az időt amit fogyóra elkúrtál (már bocsáss meg a kifejezésért de így igaz) azalatt gyúrhattál volna. Ha van időd, amikor mondjuk tv-zel, vagy tanulsz vagy valami ami közben le tudsz ülni egy székre és súlyzózni, azalatt gyúrj minden nap egy kicsit. És akkor nem azt mondják réd hogy kövér vagy, ha-nem hogy nagy darab.(bár az osztály társaid véleménye mindíg ugyan az lessz, ajánlom sz...d le őket)
2013. aug. 19. 23:33
 14/16 A kérdező kommentje:
holnap feltöltök 1 képet és elküldöm ha érdekel
2013. aug. 20. 00:49
 15/16 A kérdező kommentje:

77 KG [link]

73 KG

[link]

ez szerintem undorító sajnos. nem nagy külömbség lett eddig...

2013. aug. 21. 20:11
 16/16 A kérdező kommentje:

sry rossz link 77 kiló: [link]

74 kiló : [link]

2013. aug. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!