Gerinc ferdülés ellen valami?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sajnos meg gyogyitani nem lehet (bizonyos kor felett) De valami alternativa: edzés, ezközök... gondolom létezik a mérséglésére.2013. aug. 4. 10:27
1/4 anonim válasza:
gyógytorna, csontkovács elvileg visszatudja roppantani
2/4 anonim válasza:
A hátizmok megerősítése a fontos.
Úszás / hátúszás/a legjobb. Konditerem: ma már a konditermekben vannak szakemberek, akik edzés tervet készítenek. Elmondod mi a gond, mit szeretnél erősíteni. A lényeg a rendszeresség és hogy évekig kitartóan csináld.
Orthopédián voltál vele? már csak azért, hogy milyen súlyos fokú.
A neten lehet keresni scoliosis tornát, kiemelten a hátizomzatot erősíti.
A lényeg az hogy a fél oldali megterhelést okozó sportok / pl.: tenisz/ ilyenkor nem jók.
Gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni tartásjavító hevedert, amit otthon lehet használni. De önmagában ez semmit nem ér csak akkor , ha erősíted a hát és vállövi izmaidat.
3/4 anonim válasza:
Nekem is gerincferdülésem van, február óta járok scoliosis tornára, erősítik a hátizmaim, és én is úgy vettem észre, hogy javul, tehát mindenképpen megpróbálhatnád. Kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, mert ugye azon is múlik, ahogyan leírtad.
4/4 A kérdező kommentje:
22-éves vok. Ki sportolt, magas alkat vok. Nemis különösebben fáj, hanem inkább esztétikailag zavar. Hogyan tudok eljutni? Fizetös, vagy támogatott?
2013. aug. 5. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!