Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG Megfulladok?

SEGÍTSÉG Megfulladok?

Figyelt kérdés

1 órája idegen test érzés van a torokomban.. nyelni tudok, levegőt is kapok, de mintha nem rendesen. köhögök is.. ill. akarattal. és egyedül vagyok itthon ittam már rá 2 liter vizet. de még akkor is nagyon félek SOS!! 15/F

mintha valami gombóc vagy valami lenne a torkomon nem tudom de nagyon rossz

2013. aug. 2. 17:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
2013. aug. 2. 17:54
 12/30 A kérdező kommentje:
tudod.. kedves válaszoló tudomásom szerint, nem egy ember van ezen az oldalon aki 15 éves!.. és másnak is lehet hasonló problémája.
2013. aug. 2. 17:55
 13/30 anonim ***** válasza:
Azért ezek után egy agydokival tényleg elbeszélgetnék a helyedben... Ez nem vicc, ez betegség lehet.
2013. aug. 2. 17:56
 14/30 anonim ***** válasza:

Igen lehet másnak is, csak nem mind szóról-szóra ugyanazt a kérdést teszi fel 2 naponta, ugyanazokkal a tünetekkel, ugyanabban a kategóriában, ráadásul ugyanazokkal a keresőszavakkal.....

A közlekedés kategóriában is hetente 3x megkérdezik, hogy használható-e a régi BKV vonaljegy mégsem merül fel az, hogy ugyanaz írja ki őket, mert teljesen más a kérdés mindig...

2013. aug. 2. 17:58
 15/30 anonim ***** válasza:

Igen van más 15F is itt, de hogy mindig fulladás, meg stb,

és a kategória is ugyan az az már több mint furcsa....

Nem kell magyarázkodnod....

IGEN lehet másnak is ilyen baja, f u l l a d á s ... De szerinted mindenki az EGYÉB KÉRDÉSEK kategóriába tenné ??

Ne nézzél hülyének senkit. légy szíves.

2013. aug. 2. 17:59
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha nem szórakozol, akkor valószínűleg pszichés probléma.

Ha valós fizikai probléma lenne, egy óra alatt vagy javulnia, vagy rosszabbodnia kellett volna, de nem stagnálni.

Valamivel tereld el a gondolataidat.

2013. aug. 2. 18:02
 17/30 A kérdező kommentje:
nem tudom elterelni... sajnos. akár mit próbálok. érzem, és csak ez jár a fejembe. próbáltam már futni, filmet nézni, mindent. és nem javult
2013. aug. 2. 18:04
 18/30 A kérdező kommentje:
és NEM szórakozok. miért tenném?! akkor a vicc kategóriába tettem volna ilyenekkel nem szokásom szórakozni
2013. aug. 2. 18:04
 19/30 anonim ***** válasza:
Ez akkor sem tényleges fizikai probléma. Ha gyakran lép fel, akkor menj pszichológushoz.
2013. aug. 2. 18:06
 20/30 A kérdező kommentje:
ilyen probléma még nem volt. volt elég sok amivel voltam is orvosnál. ő is pszichológust ajánlotta, de ez még nem volt azért ijedtem meg! és még mindíg van. nyelésnél érzem. mintha valami lenne ott.. mikor köhögök az meg már fáj.. annyira köhögök. és akkor sincs javulás. ha iszok, akkor sincs
2013. aug. 2. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!