Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gyulladást pálinkás...

Egy gyulladást pálinkás vattával szívatok le, (10-15 csepp pálinka a vattára, rá 1-2 csepp betadine, ez bekerül a szervezetbe? Szonda kijelezné? Azóta nem mertem vezetni, ma éjszakára meg nem rakom fel, mert holnap vezetek.

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 23:10
 1/5 poiu ***** válasza:
Vezethetsz.
2013. aug. 1. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
TE ELMEBETEG TERRORISTA! HOGYAN VOLTÁL KÉPES EZT TENNI?! A PÁLINKÁT MEG KELL INNI, MINDEN KÁRBAVESZETT CSEPP A NEDŰBŐL EGY ÁRTATLAN GYERMEK ÉLETÉNEK FELEL MEG!
2013. aug. 1. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy annyi van itthon, hogy el se tudjuk adni :D Akkora alkoholista meg nem vagyok, hogy mind megigyam. Ja, és semilyen gyógyszert nem veszek be, mindenre a pálinka a megoldás. Amire az nem használ, -öregapám szavaival élve- arra nincs orvosság. és van benne valami. Amikor elolvastan a baneokin kenőcs mellékhatásos dolgát, azzal a lendülettel vágtam ki a kukába. vesekárosodás, hállásromlás, szédülés meg nemtudom még mi, hát akkor maradunk a pálinkánál. ha az megnyugtat, keresztapám szilvapálinkája volt, kb csak erre jó, annyira elba.szta szegény... azt nem innád meg, olyan kotús. Így legalább elfogyik. De ha inni akarok van itt közel 10 éves eperpálinka, meg nagyapám jó vegyese. :) hogy csak említsek egy párat, körte, szilva, alma, sárgabarack, nektarin, meggy, cseresznye, most hirtelen ennyi ugrott be :)
2013. aug. 2. 00:11
 4/5 poiu ***** válasza:
És messze lax Pesttől? :-D
2013. aug. 2. 07:21
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, 230-250 km
2013. aug. 2. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!