A kisfiam eltorte a kezet, es sajnos muteni kellett. Egy orvosi femmel rogzitettek neki, kb.1 ev mulva kiveszik ezt, ujabb mutet var ra. A kerdesem, hogy igaz-e, hogy a reploteren az ellenorzesen becsipog-e ez a kezeben levo fem?
Igen, becsipoghat, ezért, ha repülővel akartok utazni, vidd magatokkal a műtéti zárójelentést, amit még az ellenőrző kapu előtt mutassatok meg, így csak kézi detektorral nézik őt át.
Nekem anno még a fixen ragasztott fogszabályozóm is becsipogott, de ez is reptérfüggő, mert Ferihegyen nem jelzett, Münchenben és Larnacán pedig visított a kapu jelzője :)
Egy off-ot engedj meg: ha a kisfiad elmúlt 3 éves, ugye tudod, hogy automatikus biztosítása van (állam "bácsi köti minden magyar kisgyerekre) a Generali Biztosítónál? Kórházi kezelésre, műtétre, stb. érvényes!
A kicsinek pedig gyors javulást kívánok!
Koszonom a gyors valaszokat, es a kedves szavakat! Angliaban elunk, es 8 eves a kisfiam. Jovo nyaron a nagypapahoz menne haza a kicsi, ezert kerdeztem. Tudom, meg messze van, de mostanaban nincs mas gondolatom, csak a keze. 1 honapja esett le a farol(((
Akkor majd visszuk a papirokat. Koszonom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!