Mit csináljak h ne féljek az MRI-től?
évek óta fáj a fejem és tavaly mentem először neurológiára ezzel. voltam ct-t de azt is alig bírtam ki:/ októberben kaptam az MRI időpontot, holnap lesz. utána néztem youtubeon de nagyon megijedtem. egyáltalán nem bîrok zárt térben lenni:s kis koromban beleestem egy medencébe és sokáig a víz alatt voltam. szerintem ezért nem birom a bezártságot:/ de mit csináljak akk? ha elúszik ez az időpont ki tudja mikor kapok újat.. nagyon félek tőle:/
19/L
Hát de mi baj történne? Nincs benne víz, nem tudsz megfulladni:D
Nincs benne smemi veszélyes.
Én behunytam a szememet és számoltam a pumpa hangját. 300nál kihúztak, kaptam kontrasztanyagot vénába, majd vissza, s újra 300 puffanás.
Fontos, ha szeretnéd, bemehet veled valaki, aki biztonságérzetet ad, velem végig bent volt a párom, fogta a térdemet, éreztette, hogy ott van.
Nem kellemes, én pánikbeteg vagyok, nagyon féltem tőle, de tán 10perc volt az egész.
Fel a fejjel, s írd meg a leletet!
túléltem bár nem volt kellemes:s
ami fura van a leleten az az h hátul bal oldalon van egy 4mm-es góc és valami nyálkahártya meg van nagyobbodva
nem írtam össze vissza, azt írtam h az időpontot októberben kérte meg nekem az orvos, és sajnos ennyi időbe telt mire meg tudták csinálni a vizsgálatot.
azért írtam ide az eredményt mert írta egy válaszoló h kíváncsi rá :) nem azért h bárki is megmagyarázza nekem. az az orvos dolga, akihez nem sokára megyek.
és nem kényeskedek. nem tehetek arról h gyerekkori traumám van és nem bírom a bezártságot.
ha az volt a cél h rosszul érezzem magam nem sikerült. már megtanultam nem foglalkozni a bunkó emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!