Van egy nagyon rossz idegesítő érzéd mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van hogy már kisorom óta (12 vagyok) van egy olyan problémám hogy rágondolok valamire hogy pl ez és ez zavar és télleg zavarni fog és jön egy érzés a hím nemi szervemben amitől frásztkapok (felvilágosult vagyok ne mondjon senki orgazmust meg ilyeneket mert nem az). mondok egy példát nézem a tévét arra gondolok hogy idegesítő a lámpa és folyton oda nézek a szemem sarkából is látom és idegesítő. vagy van egy hang a kedvenc játékomban amit eddig lészre sem vettem és most rá gondoltam hogy idegesítő és nagyon idegesítő. és agresszív leszek persze tudom kezelni de nagyon rossz. segítsen valaki szoljon ha volt már valakivel ez2013. júl. 28. 16:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!