Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fogyok állandóan?

Mitől fogyok állandóan?

Figyelt kérdés

Olvasd végig kérlek!

a történetem a következő.. : kb. 7-8 hónapja elköltöztünk (rá 2 hónappal vissza) de abban a 2 hónapban több mint 4-5 kilót felszedtem! úgy hogy.. : Sújzós edzés, Tömegnövelő por, és irtó sok kaja!! tehát napi kb. 8x étkezés és mindíg sokat tehát.. töménytelen mennyiséget elfogyasztottam. akkor 55ről lettem 60kg! jött rám izom/zsír is egyben! utána elkezdtem szálkásítani.. de abba hagytam, mert szeretek enni, és a futás túl fárasztó volt. egy darabig 60kg voltam, mitán vissza költöztünk, azóta elég keveset is eszek, és stresszelek. (hipochonder, és pánikbeteg vagyok!) és azóta fogytam cirka 8-9 kilót! akaratom ellenére.. akkor voltam 162cm 60kg most vagyok 163-4 51kg. a kérdésem a következő! mitől fogyhattam?

2013. júl. 28. 02:31
 1/3 anonim ***** válasza:
pajzsmirigyed rendben van? túlműködés fogyással jár.
2013. júl. 28. 06:44
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben van. tudomásom szerint egy vérvételből megállapítható! voltam többször is minden rendben volt
2013. júl. 28. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

"azóta elég keveset is eszek"

Egyél normálisan, a súlyzós edzést meg el lehet felejteni. Nem neked való. Ha arra se jössz rá magadtól, hogy ha keveset eszel akkor fogyni fogsz, akkor ott valami agyi gondok is lehetnek. Amúgy súlyzós edzés alapja a rendes étrend (nem irtó sok kaja, hanem rendes kaja), fehérje szénhidrát és zsír bevitel gramm pontosan kiszámolva. Amíg ezt nem tudod véghezvinni én nem ajánlom neked az edzést.

2013. júl. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!