Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez Gynaecomastia lenne?

Ez Gynaecomastia lenne?

Figyelt kérdés
Nagy melleim vannak 4-5 éve és most vagyok 19 éves. Ha csipkedem, vagy hideg hatására visszahúzódik. Ez Gynaecomastia lenne? Fájást nem érzek.

2013. júl. 27. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor csak a bimbóudvar van megnagyobbodva. Az inkább alkati.
2013. júl. 27. 23:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Az is közrejátszhat, hogy túlsúlyos vagyok, de most kezdtem el fogyókúrázni, mert már nem bírom elviselni, hogy nem tudok kimenni az utcára. Teljesen be vagyok zárkózva, mert szégyenlem. Ha ez nem lenne, teljesen más ember lennék. Csak azt nem értem, ha kövér vagyok akkor oké zsír és le kell adni. De mi az, hogy visszahúzódik hideg hatására? A mell bimbó nagyobbodik és húzódik vissza egyébként. Szerintetek ez a betegség miatt van, vagy a túlsúly? Válaszaitokat nagyon szépen köszönöm előre is!
2013. júl. 27. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!