Ha kinyomtam egy szemölcsömet lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Az ujjamon volt egy darab ilyen átlátszó, viszkető kemény szemölcs szerűség, és így ki tudtam nyomni, de most eléggé meg vagyok ijedve hogy tovább fog terjedni vagy valami bajom lesz belőle, mert nem nagyon akar gyógyulni és így nedvedzik kissé. valakinek esetleg ebben van valami tapasztalata, hogy kicsit megnyugodjak?:D2013. júl. 26. 21:42
1/3 anonim válasza:
Egyenlőre Betadinnal kend be és várj. Ha esetleg elterjedne (ha nedvedzik, van rá esély) akkor ne kinyomd, hanem folyamatosan kenegesd grapefruit mag kivonattal reggel este és utána ragaszd le őket (hogy sötétben legyenek). Pár hét és maguktól leszáradnak. Ja és igyál grapefruit mag kivonatot napi 10 cseppett, azt akár már most is elkezdheted, vírusölő, és a szemölcsöt vírus okozza.
2/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a szemölcsöt ki lehet nyomni.
3/3 anonim válasza:
Én sem tartom valószínűnek, hogy egy szemölcsöt, pláne egy kemény szemölcsöt ki tudnál nyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!