Az "ACC 200 pezsgőtabletta" vagy granulátom kinek mennyi
idő alatt hatott? Aki használta KÖNYÖRGÖM írjon.
Figyelt kérdés
én már 7 hete köhögök folyamatosan,hol jön fel 1 kis slájm,hol nem.
túlvagyok 1 hét antibiotikum kúrán (mint kiderült torokgyulladásom van) . azóta semmi változás,most háziorvos mondta, hogy szedjek köptetőt és torokfertőtlenítőt.
tegnap kezdtem inni az ACC-t (délután 1 adag,mert akkor tudtam csak megvenni) ma pedig 3x1et (leírás szerint) szedtem be.
köhögök,mint az állat, hol jön fel slájm hol nem. jóformán öklendezek,fáj mindenem a köhögéstől,aludni nemtudok.
tapasztalaitokat írjátok le légyszi.
2009. okt. 22. 21:49
1/5 anonim válasza:
Hmmm hát nem tudom, szerintem nem sokat fog használni, valami erősebb gyógyszer kéne, vagy esetleg valami alapos kivizsgálás, hogy mi bajod lehet. De egyébként pihenni is kéne. Szóval, ha nem fekszed ki eléggé elhúzódhat, én is ezért voltam beteg egy hónapig. Mert nem pihentem, járkáltam ide-oda ugyanúgy.
2009. okt. 22. 22:17
2/5 anonim válasza:
Nekem a Fluimucil köptető vált be a legjobban!! Aznap felhozta a slejmet, kiköptem és pár napon belül jobb lett.
2009. okt. 23. 00:08
3/5 anonim válasza:
Szerintem kb 1 hét alatt hat, mindig ezt használom, de nem biztos, hogy ami nekem használ, másnak is fog. Olvasd el a tájékoztatót alaposan, mert meg van határozva, hogy hány napig szedheted csak!
2009. okt. 23. 10:14
4/5 A kérdező kommentje:
hááát most olvastam el a betegtájékoztatót és nem írja sehol ,hogy meddig kell szedni :/ de majd addig szedem amig teljesen jól nem leszek.amig fel nem jön a 6 hete lerakódott trutyi.
amúgy tegnap szarrá köhögtem magam,most kevesebbszer köhögök,de mindig jön fel trutyi.
2009. okt. 23. 10:42
5/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy estére már nem szabad semelyik köptetőt se bevenni, mert éjszaka fog köhögtetni és nem fogsz tudni aludni. Vegyél a patikában Calcimusc injekciót. Igen, injekciót-feltöröd az ampullát és beleöntöd egy bögre teába és megiszod estére. Ez csökkenteni fogja a gyötrő köhögést (de kérdezz utána nyugodtan a patikában is). Köptetőnek: nekem nem igazán szokott használni az ACC, inkább vegyél valamilyen szirupot a patikában és reggel és délben vedd be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!