Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mért van ez? Mit tegyek, hogy...

Mért van ez? Mit tegyek, hogy jólessen az étel?

Figyelt kérdés
Az problémám, hogy lassan már enni sem esik jól. Nem kívánom az ételt, néha már csak kényszerből eszek. Lassan már minden ételt megutálok amik a kedvenceim voltak. Már nem tudom, hogy mit tegyek, hogy jólessen. Reggel, ha felkelek van hogy délután 3-ig nem eszek, érzem hogy éhes vagyok, de nem kívánom. 17/L
2013. júl. 26. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
40 fok van. Nekem sincs étvágyam. Nyáron élből kevesebbet eszik az ember.
2013. júl. 26. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges. De azt nem tartom normálisnak, hogy valamiből 1x eszek és megutálom.
2013. júl. 26. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én így nem eszem kb. 5 éve karfiolt. Egyszer nem esett jól, rosszul lettem tőle és cső. Rá se bírok nézni, pedig imádtam. Ez ugyanolyan, minthogy van kaja amit egész életedben utáltál és egyszer csak megkóstolod és megszereted.
2013. júl. 26. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom terhes nem vagy. Ha épp megvan plusz a meleg. Lehet ez is. Reflexből hiányérzetet érzel, hiszen kevesebbet eszel mint amúgy.A szervezeted nem igényli most annyira a kaját. Ilyenkor lehet méregteleníteni, jót tesz.
2013. júl. 26. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Én már lassan minden kajával így vagyok.
2013. júl. 26. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kezdtél el a közelmúltban fogyókúrázni? Vagy nem voltál beteg?
2013. júl. 27. 04:33
 7/7 A kérdező kommentje:
2 éve volt hogy fogyókúráztam rendesen, diétát betartottam, sportoltam... aztán abbahagytam. Akkor lefogytam 82kg-ról 72kg-ra... Azóta nem fogyókúrázok, csak kevesebbet ettem. Most vagyok 60kg, ez a 12kg fokozatosan lement fogyókúra nélkül.. azóta vagyok így, hogy egyre kevesebbet eszem. Van hogy egy nap csak 1x max 2x eszek, de vannak olyan napjaim, hogy egyáltalán nem kívánom az ételt, csak azért eszek, hogy ne legyek rosszul. Reggelizni nem tudok ... kb 10-kor felkelek és 3-ig nem eszek semmit, mert nem kívánom ...1 szelet kenyértől úgy érzem, hogy már nem megy belém több...
2013. aug. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!