Hogyan riaszthatnám el házilag a szúnyogokat?
Nyáron szinte nincs olyan éjszaka hogy ne szúnyogzümmögésre ébredjek, és ne kezdjek el a szúnyog után keresgélni és várni míg felbukkan és agyon nem csaphatom. Ezt nagyon meguntam és szeretnék valami hatásos módszert (lehetőleg házilag) amivel távol tarthatom a szúnyogokat. Ilyen boltban kapható szúnyogriasztót sem szívesen vennék, mert amellett hogy drágák is, még az se garantált hogy használ is valamit.
Ha valakinek van valami tippje, akkor írjon. :)
Citromfű.
Egy felszeletelt citromba beszurkálni szegfűszegeket.
Próbáltam a szegfűszeges citromot, semmit nem ért.
Vape elektromos szúnyogriasztóm van, ez nagyon hatásos, este bedugom a konnektorba és 5 percen belül minden szúnyog eltűnik, utána felteszem a szúnyoghálót éjszakára.
Szúnyogháló van az ablakomon, de akarva akaratlan a lakásba véletlenül bejut pár szúnyog, és éjjel megtalálnak.
Még a füstölőről hallottam, hogy az elriasztja a szúnyogokat, de nem tudom mennyire hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!