Egy halmozottan fogyatékos embernek milyen élete van?
Hát baromira nem tudsz Te semmit, már ne is haragudj.
Önző? Most komolyan? Van neked fogalmad mennyi odaadás,türelem és szeretet játszik itt közre. Hogyan vagy képes egyáltalán ilyet kijelenteni!
Nekem van egy halmozottan fogyatékos bátyám, 21 éves. Mégis mit kellett volna tennie a szüleimnek amikor az általuk hitt egészséges gyermekük, megszületett 6 hónapra annyi gonddal, hogy csoda, hogy bele nem halt? Kidobni az ablakom? Intézetbe adni, ahol soha nem kapott volna, annyi törődést, mint amit Mi tudunk neki nyújtani?
A testvéremet, ugyan olyan emberi lénynek tartom mint bármelyikünket a világon. Tud nevetni, sírni, örömöt vagy fájdalmat érezni. Soha nem fogunk tudni a gondolataiban olvasni, de azt tudom, látom ,hogy boldog. És ennél több nem is kell...
Nem értelek, de nem is akarlak. A hányinger kerülgetett világ életemben az ilyen emberektől mint Te...
Inkább magadat kéne sajnálnod.
Nézd, nem akarom ezt a témát veled megvitatni, mert úgy látom nincs meg a kellő érzelmi intelligenciád . Ismerem a magad fajtákat, szóval teljesen felesleges lenne, neked bármiről is írnom, mert úgyis csak a saját igazadat szajkóznád. Neked van egy eléggé eltorzult, kialakított képed, ezekről az emberekről és családjaikról , így minden ellenérv amit megosztanék veled , hiába való lenne és úgy érzem, nekem nem éri meg ezzel foglalkoznom.
Máskor légy szíves tartsd magadnak meg a véleményedet, és ne írj ki ehhez hasonló kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!