Meddig lehet bírni azt, hogy minden nap leégek?
Mondjuk zárt ruhában kellene a napon legyél. Én nekem nagyon érzékeny a bőröm, 3 nagyon durva leégésem volt már a napon, azóta még a strandon is amint kijövök a vízből egyből magamra dobom a törölközőt aztán egy pólót. Oké hogy így nagyon melegem lesz, de nem tudok mit csinálni bőröm egészsége fontosabb, és inkább hűtöm magam kendővel de nem akarom hogy bőr rákom legyen mert a doki mondta hogy még 1-2 ilyen és könnyen megeshet hogy úgy fogok járni, aztán akkor lesz majd ordibálás a fájdalomtól mert akkor műtét hegyek akkor sugárterápia is szükséges ami szintén égetést eredményez.
Igaz én lány vagyok és van rajtam bikini felső de kell a zárt felső ruházat legalább reggel 10 és 16 óra közt. ujjatlan pántos vagy a nélküli felsőkben ki sem mehetek a napra. Pedig nem hófehér a bőröm, de egyszerűen nem bírom a napot.
Én is dolgoztam diákként kertészként ahol a tűzőnapon kellett dolgoznom akkor ugye bikini felsőben lehettem de meg is volt az eredménye a leégésnek.
Azóta örülök hogy a strandokon nem égek le, meg ha olyan helyen járok ahol nincs a vízbe árnyékos hely akkor pólóban kell fürödjek. Párom nemrég vett nekem egy hosszú ujjú tornadresszt amit a nyakamnál kell hátul begombolni az véd teljesen meg ugye mégis testhezálló nem villantok benne meg jól is véd és sokáig marad vizes de mégis szellőzik, és véd ami nem egy rossz találmány pedig utálom de mégis vagy ez vagy a bőröm egészsége, persze ha kijövök a vízből és valamennyire megszáradtam akkor leveszem mert alatt van bikini és akkor felveszek egy pólót mert az mégis jobb.
Sajnos ez van, nagyon vigyázz a bőrödre, naptejjel kend magad és viselj zárt ruházatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!