Csonttörés után fáj a lábam?
6 honappal ezelott eltortem a labamat de csak masfel honapja derult ki, hogy tores.
gipszbe nem raktak, de otthon pihentetem.A labfejem egyik ujjanal a 2. csont van eltorve(metatarsus). Eddig mar torott labbal sportoltam(ameddig nem tudtam,hogy torott) es a csontom szerencsere igy sem mozdult el es a labam nem is dagadt be. Most egy hete a sok pihentetes utan setaltam lassan kb 1.5 km-t kisebb szunetekkel es masnap reggel nagyon fajt a labam. Vajon a csont fajhatott vagy az inak es izmok az azelotti keves mozgas miatt(meg a szobaban is leszoritott labfejjel jartam)? Es azota is ha 200m-t is setalok a vegen mar eleg erosen faj a labam.
Műteni kell. A kettes Lábközépcsontom tört el nekem is. a kórházban egyből észre vették a röntgennél, hogy törött a csont! nem értem nálad ezt hogy hogy nem vették észre..hogy törött a csont?? ilyen nincs. akkor nem mentél vele kórházba nyilván és nem vizsgáltattad meg. én három hónapja szívok ugyan ezzel a problémával. nekem is a kettes Lábközépcsont tört el és ennek már három hónapja! most is fáj ha megyek vele, sőt még sántítva is járok!
Azért fáj neked, mert nem fort össze a törés! álizület keletkezett a két törött csont között és Ezért nem is tud össze fogni neked akkor a csont. ezt műteni kell sajnos. különben örökké probléma lesz vele még élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!