Gunther99 kérdése:
Darázscsípés! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A tegnap beleléptem egy darázsba. A fullánkot azonnal kiszedtem, éjszaka vettem észre, hogy a lábujjam, ahol a darázs megcsípett, feldagadt. Tettem rá ecetes borogatást. Szerintetek el fog múlni a dagadás?2013. júl. 18. 14:18
1/8 anonim válasza:
Nyugi le fog menni. Nekem múltkor q hüvelykujjam csipte meg. Ha időd engedi ecetes vízben is áztathatod a lábad. Nekem az nagyon sokat segített. És nagyon hamar.
2/8 anonim válasza:
Ugyanígy jártam már én is :-(
Lassan, de el fog múlni a duzzanat. Vegyél be kálciumot, és borogasd, ha lehet, pihenjél, póckold fel.
Kitartás!
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, most megnyugodtam :)
2013. júl. 18. 14:23
4/8 anonim válasza:
Van a gyógyszertárban vény nélkül kapható ALSOL nevű kenőcs, amely mindenféle rovarcsípésre nagyon jó.
Ha lett volna otthon ebből, rögtön a csípés után bekenve már fel sem duzzad, és az erős, égető érzést , gyulladást is csillapítja.
Égésre is kiváló, szerintem még a Fenistil nevű gyógyszernél /gél/ is jobb, de ha az van otthon, kend be vele minél előbb !
5/8 A kérdező kommentje:
Csak az volt a probléma, hogy a strandon csípett meg, így nem juthattam kenőcshöz
2013. júl. 19. 10:05
6/8 A kérdező kommentje:
De amúgy még valamennyire fel van dagadva, de már jobb :)
2013. júl. 19. 10:08
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nektek mennyi idő alatt ment le teljesen?
2013. júl. 19. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!