Ha azt írja a doki a receptemre, h 1/2-1/2-2 a gyógyszer adagolása, akkor hogy kell szednem?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2013. júl. 17. 14:29
2/9 anonim válasza:
majd a gyógyszerész válaszol , végülis ha összeadod ez 3 , és akkor már mindegy ha reggel délben este egyet veszel be. oksi??
3/9 anonim válasza:
Ha mindegy lenne, akkor nem így írta volna az orvos.
Reggel fél, délben fél, este 2 tabletta.
4/9 anonim válasza:
Kedves második, egyáltalán nem mindegy! akkor igazából az egész dobozt is ledönthetné, mert úgyis be fogja szedni mindet, nem?
5/9 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, úgy kell szedni, tehát reggel 1/2, délben 1/2 és este 2. Ilyennel amúgy ritkán találkozunk, normális esetben ilyet el sem fogadunk a patikában, mert nem pontos felírás. -Egy gyógyszerész-
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre gondoltam, csak soknak találtam az esti kettőt. Minden esetre megkérdezem a gyógyszerészt is, alig tudom elhinni, h este 2-t kell bevennem.
2013. júl. 17. 14:50
7/9 anonim válasza:
Bocsi, mit kaptál?
Nem elírhatta, és este is csak fél?
8/9 A kérdező kommentje:
Xanaxot írt fel. Eddig napi 2X 1/2-t szedtem, ezért is fura.
2013. júl. 17. 15:07
9/9 anonim válasza:
Nem mondtad neki, hogy alvászavarod van, hogy nehezen tudsz elaludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!