Nagy lábujj köröm probléma?
Figyelt kérdés
Nos , úgy körülbelül másfél hónapja sikerült felszakítanom a nagy lábujjamról a körmöt. Én parasztgyerek mentalitással bekötöztem otthagytam fixen pár napig , levettem és már eléggé stabilan megmaradt ott a köröm. Gondoltam fasza, majd helyrejön. Na most úgy néz ki ez a köröm, nagyobb szögben felfelé elkezdett nőni , nagyon bekeményedett(vagy szarusodott) és ami eddig véraláfutásként ott volt elkezdett így elszíntelenedni szóval mint amikor nincs alatta bőr , pedig van. Na most ezzel forduljak orvoshoz , vagy előbb utóbb helyre jön az egész?2013. júl. 15. 16:15
1/1 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz, lehet, hogy ugy iteli meg, hogy jobb eltavolitani az egesz kormot, s akkor ujra tud noni rendesen. De ezt latni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!