Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a számban?

Mi lehet ez a számban?

Figyelt kérdés
Majdnem egy hete az ínyem elkezdett fájni. Nem közvetlen a fogam alatt, hanem "legalul". Azt hittem, hogy felsértettem a fogkefével, és elmúlik. Megnéztem a tükörben, és egy fehér valami volt ott. MIntha pattanás lenne. Másnap is megnéztem, akkor már olyan volt, mntha egy hólyag lett volna! Azóta is olyan, és fáj, ha nagyon széthúzom a számat, és nem is múlik. A piros alsó ínyrészben még mindig ott az a fehér hosszúkás hólyagszerű micsoda...EZ mi lehet?? ÉS ezzel milyen orvoshoz kellene menni?
2013. júl. 13. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
a fogorvoshoz nyugodtan mehetsz... amúgy nekem anyám mindíg azt mondta, hogy kicsapta valami a szádat... nekem akkor szokott előjönni, ha valamit mohón ettem, mert baromi finom, és valamilyen érthetetlen okból előjön... én úgy gondolom, hogy tényleg olyan mint valami pattanás, csak a szádban... mindenesetre ne piszkáld, mert az nem segít rajta.. nekem pár nap alatt el szokott múlni, bár én nem szoktam vele foglalkozni...
2013. júl. 13. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Beteg voltál? Nálam akkor volt ilyen mikor meg voltam fázva. Elmentem fogorvoshoz vele, és ha jól emlékszem Gingisollal kellett ecsetelnem.
2013. júl. 13. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is ebben reménykedtem, hogy mondjuk beteg voltam és attól, de sajnos nem voltam beteg!:(

Ez a mohón evés lehetséges. Ugyanis lelki okok miatt lefogytam 5 kilót, és az utóbbi napokban elkezdtem szó szerint "zabálni". Úgyhogy ez lehetséges.

A fogorvostól félek az egyik legjobban, de kénytelen leszek meglátogatni!:D Köszönöm a válaszokat.:)

2013. júl. 13. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
afta
2013. júl. 13. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Felesleges ezért elmenni orvoshoz, ez afta, nem fogsz belehalni. Vegyél Phlogosolt és kenegesd vele, pár nap alatt elmúlik.
2013. júl. 13. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

szia!

Ami neked van, azt úgy hívják, hogy afta.

Igazából az aftára nem igazán jó a phlogosol. Nekem tavaly már 3 hete kellett ecsetelgetnem, amikor bementem a patikába, hogy most már adjanak valami normális gyógyszert rá. Adott a patikusnő Neomagnol tablettát, egy felet kell feloldani fél dl vízben. 1x (!) ecseteltem vele, elmúlt! Azóta csak azt használom rá. Annyi, hogy ez nagyon mérgező, lenyelni tilos!!

2013. júl. 13. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!