Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az arcomon?

Mi lehet ez az arcomon?

Figyelt kérdés

Kezdetben nőtt az arcomon egy olyan pattanás, ami a bőr alatt van. Legalábbis azt hittem. Aztán telt-múlt az idő, és nem tűnt el. Egyszer megnyomtam, és kellemetlen szagú, mondhatni büdös "lé" folyt ki belőle. És ez több napig így volt, fájt, megnyomtam, kijött a lé. Egy idő után semmi nem jött ki, egyre jobban olyan érzésem volt mintha egy csomó lenne. Utána nyomodtam(Tudom, hogy hülyeség volt), és hirtelen kipattant a közepe. A közepe kemény volt. Ezek után úgy néz ki az arcom, mint egy vulkán krátere azon a helyen. ott a hús, a bőr, és középen egy lyuk. És ez mindig telítődik, majd ki lehet "szedni" belőle azt a kemény valamit(nem teljesen olyan, mint amiel egy pattanás telítődik), és utána megint ez. Most kissé elkezdett varrasodni. A háziorvosom azt mondta, egyek élesztőt. A kozmetikus nem mert hozzá nyúlni, és mondta, hogy menjek vele bőrgyógyászhoz. A csomó még mindig ott van.

Elfogok menni, de nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez??

2013. júl. 12. 22:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!