Segítég, bolhás lettem! Folyton találok az ágyamban és magamon is bolhát. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már lecseréltem az ágyneműmet és bekentem magam OFF-al éjjelre is de még mindig vannak. Nem tudom honnan jönnek és hogy mit csináljak velük!? A hajamban is lehetnek?2013. júl. 12. 05:58
1/2 anonim válasza:
Igen a hajadban is lehetnek.Ha esetleg van háziállatod akkor először is őt vidd el állatdokihoz hogy szedjék ki a bolhát vagy vegyél rá spray-t. Egy vegyszeres nagytakarítást ajánlok. és egy kis fertőtlenítő sem ártana
2/2 anonim válasza:
A kárpitozott bútorokat, szőnyegeket mosd át puha kefével, ecettel. Akkor eltűnnek a bolhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!