Honnan lehet tudni, hogy nyitva, vagy zárva van a méhszáj?
Figyelt kérdés
És mi az,hogy félig nyitva?Mit érez az ember ha nyitva?Kioktató válaszolók ne is írjanak,nem az ő ...nyúlkálok!Aki meg rendesen válaszol,annak köszönöm!2013. júl. 11. 14:27
1/4 anonim válasza:
magadnak nem tudod megállapítani, a nőgyógyász tudja manuális vizsgálattal kideríteni
egyébként nem érzed, hogy nyílik-e, nem érzed, hogy nyitva van-e vagy zárt, ezért nyugtatott meg engem terhességeim alatt a vizsgálat, mert akkor legalább tudtam ,hogy hol tartunk
2/4 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem,hogy az a biztos,de itt,ahogy nézegettem,írtak olyanok,akik maguknak nyúlkáltak,(igaz,ezt nem nagyon szabadna)szóval maguknak nézték meg,hogy nyitva-zárva,stb.Ezt nem értem,hogy honnan tudtak mit jelent,h nyitva pl.?
2013. júl. 11. 15:23
3/4 anonim válasza:
max. az érezheti, hogy fent van vagy lent, de hogy nyitott-e vagy zárt, azt nem
aki itt azt mondja, hogy megvizsgálta magát és nyitva van, az vajon mi alapján állítja ezt, utána orvos is megerősítette?
4/4 A kérdező kommentje:
Ez tényleg rejtély!De azt sem teljesen értem,hogy mi az,hogy fent és lent!Ha épp hogy eléri az ember az lent vagy,fent-e éppen,ez is talány!
2013. júl. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!