Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha estére néha picit "megpuffa...

Ha estére néha picit "megpuffad" a lábam, az baj?

Figyelt kérdés

A "megdagad" rossz szó rá, mert nem fáj, nem piros. Csak kicsit mintha pufibb lenne pl talpnál.

20/F

Vagy ez mitől lehet?

2013. júl. 10. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szívbetegségnek is a jele lehet akár, de ezt egy orvos tudná biztosra megmondani.
2013. júl. 10. 23:09
 2/13 A kérdező kommentje:
milyen szívbetegség? :S
2013. júl. 10. 23:13
 3/13 A kérdező kommentje:
20 évesen szívbetegség?
2013. júl. 10. 23:17
 4/13 A kérdező kommentje:

Mástól nem is lehet? megerőltetés, vagy egyéb?

Eddig semmi baj nem volt a szívemmel, vért is adtam néhányszor amúgy.

2013. júl. 10. 23:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne mástól. Ennyi idős korban legkevésbé a szívbetegség esélyes. Lehet véna gyengeség(bár akkor nem pont a talpad dagadna),de a legvalószínűbb valamilyen ortopédiai probléma.
2013. júl. 10. 23:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Azért mondom....már megijedtem. Most néztem épp utána, hogy "vizenyő" (nem tudom pontosan miaz) az meg a szívelégtelenség problémája.

Remélem tényleg nem a szívvel van a probléma.

Ortopédiai? például?

2013. júl. 10. 23:37
 7/13 anonim válasza:

Vizesedés!

Lehet terhességtől is!

2013. júl. 11. 02:34
 8/13 anonim ***** válasza:
És a vesétôl is. Így a kristálygômbôl nem nagyon lehet megjósolni. Ha majd rászánod magad egy orvosi kivizsgálásra, ott ezeket végig fogják tesztelni, a szíveddel kezdve.
2013. júl. 11. 05:42
 9/13 anonim ***** válasza:
A szíveddel fogják kezdeni, mert leggyakrabban a láb vizesedése vérköri pangást feltételez. Az, hogy valaki 20 éves, semmit sem jelent szívprobléma tekintetében, nem játék.
2013. júl. 11. 09:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Szívproblémától nem a talpa fog puffadni,ott a legkevésbé. Ráadásul ahhoz,h szív eredetű legyen a lábdagadás,egyéb tüneteknek is kéne lennie. Akár hosszan tartó magasvérnyomás,akár olyan szívbetegség,amikor a szív már nem tudja rendesen fenntartani a keringést.Vizsgáltasd meg a szívedet,de le merem fogadni,h nem attól van.

Itt megtalálod a lehetséges okokat:

[link]

2013. júl. 11. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!