Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A sárgarépa jó hajhullásra?

A sárgarépa jó hajhullásra?

Figyelt kérdés

Azt hallottam a fodrászomtól,hogy beépül a szervezetbe és igen jót tesz neki.

Ebben szeretnék meggyőződni,mert nekem sajnos nagyon elkezdett hullani a hajam,igen erőteljesen.

Ha valakinek hasonló problémja van/volt,akkor szívesen várom a segítő tanácsokat.(pl:milyen gyümölcsök vagy zöldségek segíetnek,javítanak ezen..)

2009. okt. 17. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy vas hiányos??

Nem szültél és azért??

Jó rá a sörélesztö tabletta,ha vas hiányod van vas tabletta.

Egy orvos elöbb tudna segíteni egy ve´rképpel.

2009. okt. 20. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hajhullást sok minden okozhat,rossz fog,vagy gyulladás,amit te nem is érzel,elösször ezeket kellene kizárni és utánna,pótolni a vitaminokat,répában sok az A vitamin talán azért mondhatta a fodrászod,de inkább írasd fel,orvossal,a répából megehetsz 1 vagonnal mire használ.
2009. okt. 20. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Háát én 17 éves vagyok és még nem szültem...

És nem tudom,hogy milyen dokihoz kéne ezzel elmennem ...mert szerintem is ez már majdnem kóros szintem megy ....

2009. okt. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!