Mitől van csomó a mellemben?
Figyelt kérdés
Április közepe fele észre vettem egy csomót a mellemben. Elmentem vele a háziorvoshoz és elküldött ultrahangra meg vérvételre. UH azt mondták hogy mirigycsomó. Vérvételi eredményemre azt mondta az orvos hogy jó. Nem fájt meg semmi csak ott volt. De azóta 2 hónap telt el és elkezdett nőni a csomó és fáj ha hozzá érek. Fürdés közbe, ha öltözök, meg szinte mindig ha hozzá ér valami. Nem tudom mitől lehet. Azt mondta anyum hogy ne menjek vele orvoshoz mert nem tud vele mit csinálni.
18/L
2013. júl. 7. 08:30
1/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz,de ne körzetihez,hanem nőgyógyászhoz.Nő és fáj,ez nem játék.Még ha kiderül,hogy tényleg semmi,nem szabad elbagatellizálni.Anyukádat se nagyon értem.
2/3 anonim válasza:
Azonnal menj vele nőgyógyászatra!!! Ez nem vicc. Ha már fáj is ott komoly gondok is lehetnek akár.Anyukámnak 5 éve volt mellrákja, nála így kezdődött.Nem mondom hogy neked is biztos ez van de muszáj elmenned vele orvoshoz.Ne haragudj de anyukád egy idióta ha ezeket nem veszi komolyan. Ha félsz egyedül elmenni keress egy családtagot aki lomolyabban veszi az egészségügyi állapotodat mint anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!