Ez mi lehet? Kép lent
Figyelt kérdés
Szülés után lett ilyen a talpam..külön zuhanyzós papucsom volt, minden tusolás után tisztítottam. Minden nap kijön egy ilyen valami a talpamon, nem fáj, a Canesten kenőcsre sem reagál. Bőrgyógyászhoz 2 hét múlva kaptam időpontot. [link] 2013. júl. 6. 12:09
1/4 anonim válasza:
Szemölcs?! Jó nem biztos, de hasonlóan néz ki
2/4 A kérdező kommentje:
ezek "lyukak".. :-( ha mezítláb vagyok, akkor nyomom őket, de papucsban nem fáj. Már a gyógyszerésztől is kértem tanácsot, senki nem tudja mi ez, csak hogy kórház után szedtem össze :-(
2013. júl. 6. 12:37
3/4 anonim válasza:
Egyértelműen valami fertőzés, próbáld meg addig vérehulló fecskefűvel kenni, amíg nem jutsz el a dokihoz. Almaecetes lábfürdőt is vehetsz, az is fertőtleníti.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! kipróbálom!
2013. júl. 6. 13:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!