Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A konverz vodka miből áll?

A konverz vodka miből áll?

Figyelt kérdés
A konverz vodka (nem tudom jól írtam-e le) miért olyan olcsó a többi piához képest? Tegnap voltunk bulizni, és én nem szeretek ismeretlen piákat inni meg túl olcsót, de volt valami sz** kevert és olcsó volt, és ittam is, és kicsit zavart, mondták, hogy ez (is..) van benne.

2013. júl. 6. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:

konverz :D

esetleg kommersz?

Írd be a Google-ba és annyi választ kapsz, mint csillag az égen.

2013. júl. 6. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem már akkor, hogy eddig miért nem jött ki válasz. :D Köszi! :)
2013. júl. 6. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A konverz vodkát tornacipőből főzik.
2013. júl. 6. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Olcsó gabonákból főzött etilalkohol, ledesztillálva, szűrve + ioncserélt víz.

Tehát víz és alkohol.

2013. júl. 6. 12:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Áhh! Értem. Köszönöm! :)
2013. júl. 6. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez kicsit élelmiszermérnökösebban avagy biotechnológiásabban azt jelenti, hogy olcsó gabona (pl. kukorica) -> ebből kinyerik a keményítőt, a keményítőt ma már pikk-pakk cukorrá bontják rögzített enzimes folyamatos eljárással, gazdaságosan, ez már olcsó cukor (és még drágul a cukor.. nevetséges :D ) leerjesztik, az alkoholos lét desztillálják magyarul kinyerik a tömény, ipari tiszta szeszt. Ebből készítik a kommersz italokat (olcsón készülő italok modern eljárással).

Ebből már bármit lehet. Bármilyen töménységű, ízesített, aromázott, cukrozott szeszt. A vodka egyszerű, mert semmi ízesítés nincs benne.

2013. júl. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!