Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegség a kerge marhakor?

Milyen betegség a kerge marhakor?

Figyelt kérdés
Meghalt egy ismerösöm és azt monják ilyen betegségben.
2009. okt. 17. 06:41
 1/6 anonim ***** válasza:
azt hiszem,valamilyen légy terjeszti,de hogy pontosan milyen betegség,azt sajnos nem tudom. guglizz rá!
2009. okt. 17. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Úristen:S
2009. okt. 17. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el

2009. okt. 17. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,tessék:

Azt is feltárták, hogy akár 30 évbe is telhet, amíg valaki láthatóan beteg lesz. A betegség az agyba és az idegrendszerbe nagyon lassan "fúródik bele", de ha már ott van, hirtelen okoz elmebajt és halált. Semmivel sem gyógyítható. Az agy olyanná válik, mint egy szivacs. Mielőtt bármilyen tünet is jelentkezne, e betegség már csendben megkezdte munkáját.

2009. okt. 17. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom fertőzött állat húsával, tejével terjed (ha nem megfelelően hőkezelt). A kórokozója ún. prion (olyan kórokozócsoport, mint a baktérium, vagy a vírus...). A vírusokra is igen kevés gyógyszer van, a prionra viszont tudomásommal egyáltalán nincs annak ellenére, hogy még egyszerűbb felépítése van, mint egy vírusnak...
2009. okt. 17. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

még egy link

[link]

2009. okt. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!