Kinek nem egyforma méretű/alakú a két szeme?
Figyelt kérdés
Én pl nemrég vettem észre, hogy más alakú/méretű a szemem formája/szemhéjam(olyasmi, mint Morvai K-nak). Nem tudom, ilyen volt-e régen is, vagy csak mostanság lett ilyen -mert eddig nem tűnt fel, vagy nem foglalkoztam vele.:S Engem amúgy azóta eléggé zavar. Nektek is van különbség a kettő közt?2009. okt. 16. 16:53
1/6 anonim válasza:
Nekem se egyforma.Amikor mosolygok nagyon látszik,főleg egy bizonyos szögből.Egyébként engem nem érdekel.Mindkettővel látok,az a lényeg.18/L
2/6 anonim válasza:
Az emberi test asszimetrikus, tehát nem csak a két szemed, de az arcod két fele, a két kezed, melled stb. sem egyforma. Ez így van, változtatni csak műtéttel lehet rajta.
3/6 anonim válasza:
szerintem senkinek sem egyforma a két szeme :O :)
a formájuk mondjuk nálam kb. megegyezőek, de az egyik jóval nagyobb, mint a másik.
4/6 anonim válasza:
Hát azért szerintem a legtöbb embernek egyformák a szemei:)Meg a mellei is...Hiába mondják mhol,h nem,de legtöbb embernek mégiscsak egyforma.
5/6 anonim válasza:
Hogy az előzőbe belekössek senkinek nem egyformák sem a végtagjai sem a szemei sem a mellei sem a fülei még akkor is ha csak néhány mm a különbség!!!
6/6 anonim válasza:
Nekem sem egyformák és eléggé látszik is :S
Voltam már emiatt depressziós is, barátom még sosem volt, most már úgy-ahogy megbarátkoztam vele.
De kontaklencsét emiatt soha nem fogok hordani, mert a szemüveg még viszonylag eltakarja, pedig agyon szeretnék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!