Csunyán elvágtam a kezem, többi lent?
épp tömény domestossal sikáltam a kádat, mikor a tulfolyo elvágta az ujjam, a kormom mellett végig fuggolegesen két oldalt, tehát most fityeg egy husdarab, nagyon durván omlott belole a vér, de rászoritottam ilyen papirtorlokendoket, és elmult a patakokban vérzés, most csak szivárog. .. lementem a patikába, de zárva, nics géz itthon, estig elég rá a szilvia papirtorlo meg a zsepi? domestosban dolgoztam, és a kádat is ledomestosoztam, szoval elfertozodni biztos nem fog, csak baromira csip. probáltam kimosni belole a vegyszert, sztem már kijott, és csak a seb csip.
bocs az irásért, fél kézzel irok
de annyira tuti nem csunya, hogy össze kelljen varrni.
te értesz hozzá? mert akkor lefotózom
és köszi a választ
Mindenképpen varrasd össze!
Előtte valószínű röntgent is csinálnak, hogy a csonthártya nem-e sérült!
jesszus.. azért egy vágás nem a világ.. remélem :S semmi idom elmenni ügyeletre vele.
most kicsit félelmetesebb, mert nagyon felduzzadt az egész(és nyilik szét a seb), de kezd megnyugodni, csillapodik a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!