Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csunyán elvágtam a kezem,...

Csunyán elvágtam a kezem, többi lent?

Figyelt kérdés

épp tömény domestossal sikáltam a kádat, mikor a tulfolyo elvágta az ujjam, a kormom mellett végig fuggolegesen két oldalt, tehát most fityeg egy husdarab, nagyon durván omlott belole a vér, de rászoritottam ilyen papirtorlokendoket, és elmult a patakokban vérzés, most csak szivárog. .. lementem a patikába, de zárva, nics géz itthon, estig elég rá a szilvia papirtorlo meg a zsepi? domestosban dolgoztam, és a kádat is ledomestosoztam, szoval elfertozodni biztos nem fog, csak baromira csip. probáltam kimosni belole a vegyszert, sztem már kijott, és csak a seb csip.

bocs az irásért, fél kézzel irok

2013. júl. 3. 15:48
1 2
 1/12 acelsziv ***** válasza:
mindenképp menj be a balesetire, hogy összevarrják. a Domestos külön baj. A sebbe kerülve roncsolja a szöveteket és lassítja a gyógyulást.
2013. júl. 3. 15:58
 2/12 A kérdező kommentje:

de annyira tuti nem csunya, hogy össze kelljen varrni.

te értesz hozzá? mert akkor lefotózom

és köszi a választ

2013. júl. 3. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nem mész sebészetre és esetleg össze kéne ölteni,akkor is megfog gyógyulni,csak lassabban és csúnyábban. Viszont a papírtörlő nem jó megoldás. Vegyél gézt,Betadine kenőcsöt és azzal kösd,hogy ne fertőződjön el.
2013. júl. 3. 16:06
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi! most befujtam octenisepttel
2013. júl. 3. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Vegyélk a boltban sebtapaszt és azzal tapaszd vissza a csüngő részt, nekem így összeforrt a seb és visszafort a levágott rész.
2013. júl. 3. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Az is jó,de kötözd is!
2013. júl. 3. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen varrasd össze!

Előtte valószínű röntgent is csinálnak, hogy a csonthártya nem-e sérült!

2013. júl. 3. 17:06
 8/12 A kérdező kommentje:

jesszus.. azért egy vágás nem a világ.. remélem :S semmi idom elmenni ügyeletre vele.

most kicsit félelmetesebb, mert nagyon felduzzadt az egész(és nyilik szét a seb), de kezd megnyugodni, csillapodik a fájdalom.

2013. júl. 3. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha most nem is mész el,figyeld. Ha váladékozik,piros lesz körülötte a bőr, azonnal sebészet!
2013. júl. 3. 17:11
 10/12 A kérdező kommentje:
rendben, mindenképpen! köszi! este kapok betadinet is, és ezt a másik fajta fertotlenitot fujkálom rá.
2013. júl. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!