Fényterápia: Vennétek otthonra lámpát, ha pikkelysömörötök van?
Pikkelysömöröm van legalább fél éve a fejbőrömön. Már megtaláltam rá igazából a hajsampont (Neutrogéna T Gél), de most azt nem használhatom, mert próbálkozunk a kistesóval.
Így most a pikkelysömöröm megint előjött. Most megyek e hónapban dokihoz vele. Olvastam sok helyen, hogy a mindenféle gyógyszeres kezelés meg krémek nem biztos, hogy jót tesznek a szervezetnek, s csak lassítják a terjedését.
Viszont rengeteg jót hallottam a fényterápiáról, egy bizonyos lámpáról. Csakhogy az ára 200 ezer forint legalább.
Ebayen viszont találtam használtat kevesebb, mint fele annyiért. Nagyon gondolkodok rajta, hogy megvegyem.
Nagyon sok mindenre jó, talán az arcom pattanásosságán is tudna segíteni. A múltkor is jól jött volna, a lányomnak középfül gyulladása volt, és azt írja, arra is jó.
A hátfájás elég gyakori páromnál, arra is jó a leírás szerint. Ezek tényleg jók ilyen sok mindenre? Vagy ez is csak egy kamu? Fogíny problémám is van, kíváncsi lennék, hogy tényleg megoldja e ezeket a problémákat.
Van valakinek ilyen lámpája otthon? Mióta használja, mire használta eddig, használ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!