Minden évben visszatérő légszomj nyár elején-közepén. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már évek óta tart, de mindig mire rávettem volna magam, hogy orvoshoz menjek elmúlt magától. Most megint előjött és ma nagyon rossz volt. Nem köhögök, csak úgy érzem, mintha nem jutna elég levegő a tüdőmbe, sóhajtok, ásítok sokat, hogy több oxigénhez jussak.
Tuom, el kell menjek orvoshoz, de addig is, van valakinek valami tippje?
AMúgy gyerekkorom óta tart és minden évben előjön, de most, mintha rosszabb lenne, mint máskor.
2013. júl. 1. 18:47
1/3 anonim válasza:
És csak nyáron jön elő? Nekem szívbillentyű gondom van és a nagyon melegben szoktam ilyet érezni, de nem akarlak megijeszteni, lehet hogy csak egy kis átlagos gyengeség okozza nálad.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem csak melegben, most pl egyáltalán nincs meleg és mégis jelentkezik. Augusztusban, szpetemberben meg már nincs, még ha meleg is van.
Junius, julius általában
2013. júl. 1. 19:28
3/3 anonim válasza:
Mivel szezonális jellegűnek tűnik, lehet valamilyen allergia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!