Refluxxal járó láz, hőemelkedés?

Azt megkérdezhetem, hogy hogyan alszol?
Ugyanis akinek savproblémái vannak, azoknak mindig úgy kell feküdni, ezáltal aludni, hogy meg van emelve egy bizonyos szögben a fejük, hogy a termelődő gyomorsav ne tudjon visszajönni és ezáltal felmaródásokat csinálni a nyelőcsövön és a torokban.
Nem szedtél esetleg mostanában valamilyen gyógyszert, vagy nem voltál beteg, ami ekkora savat csinálhatott?
Amúgy a láz szerintem valamilyen gyulladástól van, amit meg ki kéne vizsgálni, hogy mi okozott.
Bár írtad, hogy kórházban is voltál, de ott az eredményekkel minden rendben volt?
Én refluxos vagyok, gyógyszerrel kordában is van tartva a savam, viszont volt már, hogy egy bizonyos gyógyszer szedésénél annyira kikészült a gyomrom, hogy iszonyatos savam lett, persze pont akkor esett jól vízszintesen feküdni, amit nem kellett volna és nekem akkor voltak ilyen gondjaim.
Mivel nekem fertőzésre szedett gyógyszer váltotta ki, ami sérülést okozott a bélflórámban, így elkezdtem probiotikumot szedni, ami pár nap alatt rendbe is hozott. Így most már tapasztalatból tudom, ha fertőzésre kapok gyógyszert, akkor azt már csak probiotikummal együtt csinálom végig.
Köszönöm szépen válaszod!
Igen, 2-3 párnán alszom. De nagyon mélyen és jól. Sosem ébredek fel semmire. :) Régebben egy fél éve, éve 3-4 antibiotikum kúrát szedtem be. Gondolom talán az váltotta ki. Az utobbi hónapokban sokat stresszeltem is. :/ Rátehetett egy lapáttal. Köszönöm, megpróbálok sok probiotikumot enni, remélem segíteni fog. Gondoltam, hogy gyulladás okozta, de nem szeretnék vissza menni a kórházba. :/ Minden eredményem jó lett. Mondták, hogy esetleg hormonok is okozhatják ezt. Elég rendezetlen a menszeszem. Kaptam időpontot hormon vizsgálatra is. Remélem hamarosan jobban leszek, és neked is elmúlik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!