Van olyan gyógynövény vagy gyógyszer ami fokozza az agy
befogadóképességét?
Figyelt kérdés
Valami hasonló szerre gyógynövényre gondolok ami a Csúcshatás című filmben volt! Persze nem olyan mértékben csak rengeteget kell tanulnom és nem ártana valahogy segíteni egy kicsit az agyamnak!
Elég durva egyetemet végeztem, szóval vannak vizsgaidőszakos tapasztalataim. Nekem ami nagyon bejött, mint teljesítményfokozó, az a kielégítő, mély, háborítatlan alvás, majd a fennmaradó ébren töltött idő jó megszervezése (nem tingli-tangli, hanem TANULÁS). Aki az alvásidő rovására tanult, az rosszul járt. Többször estem ebbe a hibába, mire megtanultam, hogy nem szabad. Ez a lényeg. Aztán mellé lehet szedni ginsenget vagy ginkót, plusz kávét is, valamennyit ezek is segítettek. De a lényeg, hogy ne ess kétségbe, maradj nyugodt, aludj jól, és szervezd meg magad (ne szúrd el hülyeségre az ébren töltött időt). Hajrá!
2013. júl. 25. 21:50
3/7 anonim válasza:
Brahmi /Bacopa Monnierit tudom neked ajánlani.
Szedni kell egy kis ideig valakinél 2 hét után már érződik valakinek 3 hónap múlva segít.
Gotu Kola(Centella asiatica)-állítólag az elefántok is ezt rágcsálják ettől olyan jó a memóriájuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.