Miért van az, hogy sok ember nem tartja be a higiéniát?
Figyelt kérdés
Emlékszem, volt egy műsor, amelyikben megkérdezték az embereket, hogy szoktak-e kezet mosni a WC használata után. Mindegyik igennel felelt. Később kiderült, hogy többségük nem mondott igazat, mert a mosdó feletti kamera lebuktatta őket.
2 éve a káptalanfüredi táborban sok gyerek lett rosszul és került kórházba. Csak annyit hallottam erről, hogy valamelyik gyerek nem mosott kezet, így terjesztette el a vírust. Mások meg azt állítják, hogy nem voltak rendesen kitakarítva a mosdók, illemhelyiségek.
Ez a probléma nemcsak Mo.-on van, hanem más országokban is. Barátnőm mondta, hogy a franciák nem fürödnek rendszeresen, ezért büdösek. Olvastam valahol, hogy Norvégiában is ismeretlen a gyakori kézmosás a rendszeres fürdés mellett.
2013. jún. 29. 17:43
1/2 anonim válasza:
Én undorodom az ilyen emberektől! Sokkal jobban érzem magam mikor lezuhanyzom! Naponta legalább kétszer minimum le kell fürdeni nyáron még többször szoktam! Az illemhely után meg alap dolog aki nem ezt teszi egyen sz..art! :)
2/2 anonim válasza:
Naponta legalább kétszer nem nyáron? Szerintem túlzás. Amikor nincs dögmeleg, elég napi 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!