Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hallásvédő helyett fejhallgató?

Hallásvédő helyett fejhallgató?

Figyelt kérdés

Egy nagyon zajos munkagéppel dolgozok ami zárt ajtóval is 99db hangerőt produkál, hallásvédőt tervezek használni ám nagyon monoton munkát végzek így felmerült hogy nem hallásvédőt hanem fejhallgatót kötnék a rádióhoz gondolom valamelyest kizárná a külső zajokat és talán még védene is.

Javaslatok?

2013. jún. 28. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz ?

[link]

2013. jún. 28. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem pontosan, mire gondolsz. Én azt szoktam csinálni h bedugom a telefonom füldugóját, és egyszerűen ráhúzom a zajvédő fülest. Az egyik pici a másik nagy, nem zavarják egymást. Ha csak simán valami zenét hallgatsz jó hangosan, az lehet h elnyomja a zajt, de a füledet nem védi az tuti.
2013. jún. 28. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat én először is arra gondoltam hogy egy ilyen [link]

fülvédő helyett inkább fejhalgatót ( [link] mert mint írtam nagyon monoton a munkám és napi 10h t teljes csendben dolgozni percenként ugyanazt a műveletsort csinálni nagyon lehangoló, így inkább fejhallgatót használnék ami valamelyest tompítaná a külső zajokat és még zenét is tudnék halhatni.

2013. jún. 29. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A sony amit linkeltél jó lehet, ha a párnája körbeveszi a füled (circumaural). Ha csak ráfekszik (supra-aural), akkor nem fog eleget tompítani.

Tehát neked egy zárt, circumaural fejhallgató kell, műbőr párnával (az jobban szigetel), így keresgélj.

(Vétel előtt próbáld fel, hogy tényleg belefér -e a füled és elég kényelmes - e.

2013. jún. 29. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem , köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!