Miért fáj gyakran a fejem és miért van evés után néha hányingerem?
Figyelt kérdés
Nem minden étkezés után, de egyre gyakrabban vagy ha sokat iszok. Mitől? Ha keveset ettem akkor is2013. jún. 26. 22:31
1/3 anonim válasza:
Ha sok alkoholt iszok, akkor nekem is szokott fájni a fejem. Ha egyszerűen nem írsz magadról semmit, akkor mit válaszoljunk? Tehát: hány éves vagy, fiu vagy lány, kövér vagy e, vagy túl sovány, meg mi az, ha keveset eszel? Fél ebédet, vagy csak egy kiflit? Most mi találgassunk?
2/3 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok, kicsit testesebb, általában nagyon keveset eszek. Egy zsömlét eszek kb egész nap meg 1x főtt kaját ami mondjuk rízs husival.
2013. jún. 26. 23:19
3/3 anonim válasza:
Hát ilyen étrend mellett ne csodálkozz :/ A szervezeted sír a normális tápanyagért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!