Mit csináljak? Kemény a székletem és felsértette a végbélt és vérzik.
Figyelt kérdés
Ez veszélyes?2009. okt. 14. 08:54
1/8 anonim válasza:
igyál sokat és egyél rostos ételeket
valamint a székelés után betadine-os (fertőtlenítő) szappannal mosd meg ott lent
2/8 A kérdező kommentje:
De belül sértette fel,mert kivül semmit nem látok.
2009. okt. 14. 09:01
3/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Semmit, majd elmúlik.
Ha még 10 perc múlva is vérzik, akkor mosakodj meg és menj orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
Nem veszélyes. Egyél néha barna kenyeret, illetve gabonapelyheket.
5/8 A kérdező kommentje:
Ettől nem lehet vérmérgezést kapni?
2009. okt. 14. 09:13
6/8 anonim válasza:
Vérmérgezés: józan paraszti ésszel végiggondolva valószínűleg nem mérgeződik meg a szervezet azon anyagoktól, amiket maga választott ki, tehát amúgy is benne voltak. Vagy, ha igen, akkor ehhez a székletednek a véráramba kellene jutnia, ami a sérülés jellegét tekintve valószínűtlen. Továbbá: ha ez ilyen veszéllyel járna, akkor -nyilván nem vagy egyedi eset- jelentős számú vérmérgezéses eset volna az egészségügyben, miáltal eddigre már tájékoztatva lenne a társadalom a megelőzés szükségességéről, ill. annak módjáról.
7/8 anonim válasza:
nekem egyszer anal szex utan volt ez ,es allatira fajt...es verzett a seggem:-( de kb 2perc alatt elallt,es gondoltam ugyse lesz bajom ettol,es nem is lett semmi ez mar kb 1honapja volt....
8/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Jogos volt a kérdés a vérmérgezésről, hiszen a sebbe bekerül a fekália, de a Természet erre felkészült már egy ideje.
Korábban nem írtam, hogy ne rémisszelek meg, és bízom benne hogy már jól vagy de ha netán akkor is jelentkezik vérzés amikor nem a széklet tehet róla, nos akkor gáz van, spuri a műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!