Hogyan lehet hatékonyan eltüntetni a több hónapos, (lehet több éves) koszt a bőr hajlataiból, redőiből?
Sima szappan nem igen használ, meg az áztatás se nagyon. Van valami olyan trükk erre, mint pl. fehérebb ruhákért sütőpor használata?
Kérlek ne bunkózzon senki, ez egy elég szomorú történet! Segíteni szeretnék valakinek, akit befogadtam.
Próbáltam alkoholos vattát is, valami jött le, de nem elég.
Lehet, hogy bőrradír is segítene, mert az elhalt hámsejteket is eltávolítaná, és akkor talán könnyebben lejönne a kosz is.
Esetleg enyhe hidrogén-peroxidos oldatot is meg lehet próbálni, de azzal óvatosan kell bánni. A patikában lehet kapni hozzá tablettát, ott szerintem meg is mondják, hogy milyen higításban kell használni.
Lágyék tájékán nem vagyok biztos, mert a nemi szervekre ha rákerül az borzalmasan csíphet, és a nyálkahártyát irritálja. De a legbiztosabb, ha megkérded a patikában.
Szép dolog, amit teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!