Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szabályozni a...

Hogyan lehet szabályozni a "székelés" időpontját?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy egy napon belül körülbelül mindig ugyanakkor jön rám a nagydolog, és ez az időpont most nagyon rossz. Nem lehetne valahogyan eltolni valamerre ezt az időt?
2009. okt. 13. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam változó, mikor úgy érzem végre beállt valami mindig közbejön( foglalt,vagy nem vagyok otthon), ami miatt nem tudok wcre menni. Szerintem fokozatosan told el te a wcre járás idejét. Páromnak reggeli kávé és cigi után mindig van.
2009. okt. 13. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

ez attól is függ,hogy reggelre estére v napközben vmikorra akarod áttolni,és hogy most reggel este v napközen vmikor jön rád.

át lehet elvileg "szoktatni" a szervezeted úgy is,hogy amikor rádjön akkor nem mész el rögtön hanem tartogatod, ( de nem 5-10 órán át mert az nem tesz túl jót) és amikorra szeretnéd kitolni akkor mész csak el,és így előbb-utóbb megszokja a szervezeted. nekem legalább is ez jött be.

2009. okt. 13. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
én még gimis koromban szoktattam rá magam az ébredés után székelésre, ez azóta is így működik. hosszadalmas folyamat, de át lehet szoktatni magad.
2009. okt. 13. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Evéssel lehet valahogy befolyásolni?
2009. okt. 13. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:

elvileg lehet, de az a kérdés h mikorra akarod átszoktatni?

ha esetleg a reggelit akarod kihagyni, az esélytelen, de ha az estit v a napközbenit, akkor előtte egyél kevesebbet és igyál sokat,de ezek nem tuti tippek.

2009. okt. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!