Nőként lehet abból bajom, ha 2,5 - 3 havonta elmegyek vért adni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 21:37
1/5 anonim válasza:
nem csak három havonta lehet? de nem hiszem, hogy lehet bajod. esetleg,ha menstruálsz épp, de nem tudom, hogy ez kizáró ok-e. szerintem ott kérdezd meg.
2/5 anonim válasza:
3 havonta lehet, ha egészséges vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha menstruálok, akkor tudom, hogy nem lehet.
Megkérdeztem, és azt mondták, hogy ez a 3 hónap olyan, hogy mindenkinek ezt mondják. De gyakorlatilag csak akkor nem adhatsz vért, ha legutóbb 74 (vagy 76?) napon belül adtál.
2013. jún. 23. 21:47
4/5 anonim válasza:
Menstruáció alatt is lehet vért adni. Amúgy semmi bajod nem lesz a negyed éves véradástól.
5/5 anonim válasza:
Megfelelően egészséges nők évente négyszer, férfiak ötször adhatnak vért. Ez teljesen önkéntes. Mehetsze kevesebbszer is, te tudod, de az évi négytől nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!