Millió szúnyog csípés ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este sütögettünk a dunaparton a haverokkal, meg is lett az eredménye mára. A testem egész részén szúnyogcsípések vannak, az arcom fehér csak, mindenhol máshol piros vagyok,nem túlzás. Mivel kezelhetném? Érdemes lenne elmenni orvoshoz vele? Rémisztő látvány.2013. jún. 23. 18:39
1/8 anonim válasza:
Képet mutass már.Léci.Privátban!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom lefotozni a hátam,senki se tud segíteni és a vaku is kifehéríti
2013. jún. 23. 18:41
3/8 anonim válasza:
Ha a tested egész részén tele van csípésekkel, akkor miért pont a hátadat akarok lefényképezni?
4/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok és nem fogom magamat fotozgatni idegeneknek
2013. jún. 23. 18:43
5/8 anonim válasza:
Akkor miért nem írtad oda?Ha dokihoz mész, az is idegen és még látni is fogja a tested.
6/8 A kérdező kommentje:
nem mondod??
valaki tudna valamit ajánlani?
2013. jún. 23. 18:46
7/8 anonim válasza:
Fenistil, gyógyszertárban kapható cink-oxidos rázókeverék, sósborszesz.
8/8 anonim válasza:
kinin a legalkalmasabb azt használták afrikában meg a spanyolok is a malária ellen....magyar nevén a TONIK megiszol fél vagy egy litert a maradékkal bedörzsölöd magad garantáltan nem mennek rád a szunyogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!