Mennyi kell ehez? Nagyon fontos.
Sajnos nem bírom,meghalni nem szeretnék,de ez az egyetlen kiút.
1doboz algobiryn halált okoz ,ha nem akkor mi az a mennyiség ami megöl?
14/L
Fájni fog?
Igen, fájni fog.
Valószínűleg nem lesz elég, de ha mégis, akkor is úgy fogsz járni mint a szomszédom. Bevett egy csomó gyógyszert, aztán három napig szó szerint vergődött a saját lakásában, öntudatlanul, össze-vissza sebezve magát, a saját mocskában.
Először csak rosszul leszel, fájni fog a fejed, a hasad, szédülni fogsz, iszonyatos hányingered lesz, lehet hogy a beled is kihányod, de ha nem hánysz és eleget vettél be, akkor a kínok legdurvább kínját éled át, fulladozol, szenvedsz, mire összeomlik a keringésed. És igen, az ilyesmi baromira fájdalmas ám. Nem úgy megy, hogy egyre álmosabb leszel aztán szépen elalszol örökre.
Biztos hogy ezt akarod? Mindenkinek vannak mélypontjai, de mi lenne ha ehelyett a gyerekes gondolat helyett felállnál a földről, leporolnád magad, és menetelnél tovább? Nagy lány vagy te már, menni fog. Még annyi szép dolog vár rád.
Dehpgy akarom ezt,de az elmúlt egy évbe lefogytam 35 kg-t.
45kg vagyok,először anorexiás lettem,most meg bulimiás.
Minden nap megvan a nagy elhatározás és én úgy gondolom elég nap akaraterőm van ,csak az a baj ,hogy a lelki (most már a bulimiát is)nem tudja senki meggyógyítani,hisz a bulimiám a fogyás miatt van a fogyás meg rettentő súlyos sebeket ejtett bennem..
Lassan 6hónapja szenvedek és 3hónapja vagyok ebben az ördögi körben.
Hidd el semmit sem akarok jobban ,mint èlni,egyszer felvételizni,egyszer dolgozni,elmenni a szüleimmel nyaralni,olvasni csak az a baj ,hogy annyira fáj a lelkem,mert én tudom,hogy nem tudnék azzal a tudattal élni,hogy kövér vagyok és úgy vagyok vele inkább a dolgok elé megyek ,mint,hogy azok jöjjenek elèm.
A szívem inkább azért szakad meg mert anyukám 45 éves volt amikor szült,egyke vagyok és csak értem élnek és dolgoznak amit csak kiejtek a számon megvesznek ès tudom,hogy én vagyok az életük.
És képes lennél tönkretenni az életüket? Mert ha te megölnéd magad, abból a szüleid soha nem állnának fel.
Szakember segítségét kérted már? Ezt sajnos nem lehet otthon kikúrálni.
Nagyon nehéz és rögös út van előtted, de hidd el hogy érdemes elindulni rajta. Magad miatt is, és a szüleid miatt is.
Hogy hogy mondd el? Nem vették észre hogy mennyire lefogytál?
Sose szégyellj segítséget kérni!
Először egészsègesen ettem majd sportoltam ezután lettem alorexiás most bulimiás vagyok
az anorexia miatt orvosnál is voltunk
nem a bulimia miatt lettem anorexiás .
Mármint a bulimiát ,hogy mondjam el ?
Nincsenek barátaim,de nem hiszitek el mennyire jól esett és mennyire örülök ,hogy ezeket leírtátok
Talán (a szüleimen kívül)soha nem törődött velem ennyire senki.
Nagyon köszönöm,néha még a könnyeim is potyogtak.
Ha itt lesz az idő bízom benne ,hogy helyes döntést fogok hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!