Ez alkoholallergia? Miért jönnek ki vörös, ésgő foltok rajtam, ha iszom?
Figyelt kérdés
18 éves, makkegészséges, alacsony vérnyomású, vékony testalkatú lány vagyok.Nem sűrűn alkoholizálok, havonta 1-2 alkalommal max.Nem minden esetben, de sűrűn előfordul, h nagy vörös égő foltok jönnek ki az arcomon, hátamon, mellkasomon.Hozzáteszem, nem feltétlenül hatalmas mennyiségű alkoholtól, már 1-2 sört után is tapasztaltam.Ezen kívül nincs más kellemetlen tünet, de elég zavaró, és ijesztő.És mint mondtam, olyan is van, hogy semmi ilyesmit nem tapasztalok, még akkor sem, ha többet iszom a kelleténél.Vmi olyasmit olvastam ezzel kapcsolatban, h az alkohol felnyomja a hisztamin szintet és ez allergiás reakciót válthat ki..vki elmagyarázná, hogy is van ez pontosan?2009. okt. 13. 09:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!