Mit csinálnak egy 2 éves kisgyerekkel ha kilyukad a foga? Nem tömik be ugye?
Hogyne tömnék be? Hülyeség, hogy nem tömik be. A lányomnak is kilyukadt a foga, pedig naponta többször, Elmexxel mostuk, és betömték neki. És ő is kb. 2 éves volt. Muszáj betömni, mert különben a maradó fogakat károsíthatja. Nem biztos, hogy károsítja, de lehet.
Akkor nem tömik be, ha csak sérült a zománcréteg (ilyen is volt nekünk az első fogakon, de ez nem fekete volt, hanem mélyedés a fogzománcban).
Erre csak azt tudom mondani, hogy Amerika........
Anyatej helyett McDonaldsos sült krumplit esznek.
Én is úgy tudom, hogy bgetömik. Soká fog még az a fog kiesni, mikor lesz még 6-7 éves? Addig meg kirohad a foga és a többire is átterjed.
Vannak már olyan modern tömőanyagok, amiket egy pillanat alatt be lehet rakni. Persze biztos ordítani fog a gyerek. De aki Amerikában él, annak azt kell elfogadni ami ott szokás. Persze azért lehet másik fogorvost keresni, de szerintem jobb túlesni rajta, mert a sok orvoshoz mászkálásért sem rajonganak a gyerekek!
09:40 es, nem McDonald's-on él a kisfiú, csak kilyukadt a foga!Normálisan nevelik, etetik, nem értem miért kell kritizálni.
Köszi a válaszokat, mondom nekik, hogy keressenek egy olyan helyet ahol nem altatják ilyen brutál módon.
Amúgy nem biztos, hogy olyan brutális az az altatás. Lehet, hogy nálunk még nem szokás az ilyesmi (legalábbis a TB nem támogatja), de szerintem inkább csak kábításról van szó, hogy nyugton legyen a gyerek.
Ha belegondolsz a gyerekeknél a mandulát is altatásban veszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!