Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül levetetni egy...

Mennyibe kerül levetetni egy anyajegyet? Ilyet már levesznek, igaz?

Figyelt kérdés

van egy anyajegy az arcomon, ami nagyon zavar.. elég nagy is + elemelkedik a bőrtől, ezért tükörbe is nagyon látszik és rohadtul idegesít..

gondoltam már rá, hogy megkéne mutatni egy bőrgyógyásznak, hogy vegye le.. de nem merem, mert nem tudom mennyibe kerülne..

15 vok

2009. okt. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem most vettek le anyajgyet lézerrel, 6000 Ft volt a műtét és 3000 Ft a szövettani vizsgálat. (Debrecen)
2009. okt. 12. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Kórházban ingyen leveszik, és egy perccel sem rosszabb, mintha egy halom pénzt kifizetnél egy magánorvosnak.
2009. okt. 15. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves debreceni!!!

Neked hol vették le?

Nekem is le kellene egyet venni!!

Debreceni vagyok én is!

2009. okt. 15. 01:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! A Csapó utcán, dr Kovács Mária. Semmit nem éreztem,jól gyógyul a seb is. A kontrollért és az előzetes "megnézésért" nem kell fizetni.
2009. okt. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!